Σημείωση:

Σας ενημερώνουμε πως το κατάστημά μας αυτή την στιγμή βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Παρακαλούμε μην τοποθετείται παραγγελίες, καθώς το καλάθι δεν λειτουργεί.

Ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Panasonic ES-EL8A-P503 Epilator

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): ES-EL8A-P503

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες

Περιγραφή προϊόντος PANASONIC ES-EL8A-P503

30% μεγαλύτερη κεφαλή

Σε σύγκριση με άλλες συμβατικές αποτριχωτικές μηχανές, η Panasonic ES-EL8A-P503 έχει κεφαλή πλάτους 32.4mm με αποτέλεσμα να μπορεί να χειρίζεται μία ευρύτερη περιοχή, αυξημένη έως και 30%. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να αφαιρείς περισσότερες τρίχες, με μία κίνηση και να απολαμβάνεις μία γρηγορότερη αποτρίχωση.

 

Διπλή κεφαλή με 60 τσιμπιδάκια

Χάρη στη διπλή κεφαλή, η αποτριχωτική μηχανή της Panasonic εξασφαλίζει ότι όλες οι τρίχες αφαιρούνται. Οι τρίχες που μπορεί να ξέφυγαν από την πρώτη κεφαλή, αφαιρούνται σχεδόν αμέσως από τη δεύτερη. Επίσης, χάρη στα συνολικά 60 τσιμπιδάκια, θα αφαιρείς περισσότερες τρίχες με μία κίνηση.

 

Περιστρεφόμενη κεφαλή ξυρίσματος 90 μοιρών

Η κεφαλή ξυρίσματος μπορεί να περιστραφεί έως και τις 90 μοίρες, ώστε να έρχεται σε μεγαλύτερη επαφή με το δέρμα. Ακολουθεί κάθε ανισότητα του σώματος, ώστε να αφαιρεθούν όλες οι τρίχες. Ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα μέρη.

 

Απαλή αποτρίχωση με υγρή και στεγνή λειτουργία

Η αποτριχωτική μηχανή της Panasonic σου προσφέρει τόσο υγρή όσο και στεγνή λειτουργία. Χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό της, θα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ακόμη και στο ντους. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσεις ζεστό νερό, το δέρμα γίνεται πιο μαλακό, με αποτέλεσμα να μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα, όλες τις ανεπιθύμητες τρίχες, γρήγορα και εύκολα.

 

Απαλό δέρμα, πριν και μετά τη χρήση

Χάρη στο μαλακό εξάρτημα που βρίσκεται στην κύρια κεφαλή, εξασφαλίζεται ότι οι δίσκοι δεν αγγίζουν το δέρμα κατά την αποτρίχωση. Η αποτριχωτική της Panasonic αφαιρεί τις τρίχες χωρίς να τραβάει το δέρμα, επομένως η αποτρίχωση είναι πιο άνετη από ποτέ.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής:

Αποτριχωτική μηχανή

Αριθμός και Τύπος Φύλλων:

40

Μέθοδος αποτρίχωσης:

Epilation

Λειτουργία υγρού ξυρίσματος:

Ναι

Ρυθμίσεις μήκους:

1

Αριθμός προϊόντος:

1211174

Εξοπλισμός

Πρόσθετη κεφαλή αποτρίχωσης για το πρόσωπο:

Ναι

Πλενόμενο:

Ναι

Αριθμός εξαρτημάτων:

9

Τροφοδοσία ρεύματος

Μέγιστος χρόνος μπαταρίας:

40 min

Χρόνος φόρτισης:

1 h

Γενικά χαρακτηριστικά

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Ασύρματη, Επαναφορτιζόμενη, Υγρή και στεγνή χρήση με 60 τσιμπιδάκια, απολέπιση, για καθαρισμό προσώπου, 2 βαθμίδες ταχύτητας, κεφαλή για ξύρισμα , κεφαλή για φροντίδα ποδιών, κεφαλή για ειδικά σημεία

Χρώμα:

Ροζ/ Λευκό

Μήκος καλωδίου:

1 m

Περιλαμβάνει:

Κεφαλή για χέρια /πόδια,βουρτσάκι καθαρισμού, βουρτσάκι για απολέπιση, κεφαλή για φροντίδα ποδιών, κεγαλή για ευαίσθητα σημεία , κεφαλή για ξύρισμα

Εγγύηση κατασκευαστή:

2 Έτος/η

Αριθμός κατασκευαστή:

ES EL 8 A P 503

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Φόρτωση ...